Kedvenc boltom:
Áru keresés:
Áru keresés:
A legjobb budapesti online boltok
 
egy helyen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
online vásárlás

„A Click and Collect egy online kereskedelmi stratégia, ahol a vásárlók online vásárolnak és az árut a boltban veszik fel saját maguk”.

Hogy mitől különleges a kapdfel.hu és miért érdemes minket választani, ha online vásárlásról van szó?

 

Első sorban azért, mert a Click and Collect vásárlásokat egy közös oldalra hoztuk, fővárosunk olyan boltjait gyűjtöttük össze, melyek nyitottak a korunkat érintő helyzetek megoldására. Összegyűjtöttük, kiemelten Budapest online élelmiszer boltjait és azok akciós ajánlatait.

A kapdfel.hu oldalán található boltok a megbízhatóságról és minőségről híresek és a nyitva tartásuk ideje alatt vállalják a megrendelt áruk átadását a boltjukban, vagy az erre kijelölt átadó helyen.

 
Számos olyan közvetítő oldallal lehet találkozni, melyek nehézkesek és sok időt vesz igénybe az áruk megrendelése, ezért nagy hangsúlyt fektetünk portálunk gyorsaságára és használhatóságára.

Mi az ő hibáikból tanulva alkottuk meg a kapdfel.hu online árú rendelési portált, melyet az online rendelést előnyben részesítő, az önmagukra és másokra is vigyázó embereknek ajánlunk.

Figyelmünk fókuszában az ügyfélközpontúság áll, ezért bízunk abban, hogy nálunk megtalálja a kedvenc boltját és az áruinak rendelés kiközvetítését.